Telegram kanallarimizda yangiliklar va imkoniyatlarni kuzatib boring.
Foydalanish bo‘yicha foydali qo‘llanmalar va maslahatlar.
Xizmatlardan foydalanish shartlari va qoidalari.
Eng ko‘p so‘raladigan savollarga javoblar.
+998 (91) 008 67 89
Prezentatsiya tayyorlashni aqlli botga topshiring – tez, qulay va samarali.
Biznes rejalar
Taqdimotlar
Kurs ishlari
Diplom ishlari
Referatlar
Mustaqil ishlar
Labaratoriya Ishlari
Audio materiallar
Xom ashyoni qayta ishlash bosqichla
5 000 so'm
Pedagogik ilmiy tadqiqot metodlarin
Spirt, non, tabiy sharbatlar, pishl
8 000 so'm
Oziq-ovqat mahsulotlarining ahamiya
8 500 so'm
MINERAL MODDALAR VA ULARNING OVQATL
7 500 so'm
Oziq-ovqat mahsulotlarini xavfsizli
TA'M BERUVCHI MAHSULOTLAR
7 000 so'm
QUYUQ OVQTLAR
Qog'ozli Xromotografiya
2 000 so'm
Сут ва каймок махсулотлари
10 000 so'm
XOM-ASHYONING PO’STLОG’IDAN VA ISTE
UY SHAROITIDA MEVA VA UZUMLARNI SAQ
Tuzlangan,
Sut sanoatda ferment tayyorlash
Smenada 6 tonna olxo‘ri pyuresi va
Sabzavotlarni konservalashda biotex
Quritish zavodlarining tasnifi
Qishloq xo‘jaligida xonqizi qo‘ng‘i
Probiotikli ozuqa ratsioanlarining
Ozuqa vitaminlari va antibiotiklar
Oziq-ovqat sanoati mahsulotlarining
Oziq-ovqat mahsulotlari kasalliklar
Oziq-ovqat biotexnologiyasi rivojla
O’Zbekistonada oziq-ovqat sanoatiO’
Meva-uzum quritish maydonchasini ta
Mazali salat tayyorlash
Kunjut yetishtirish texnologik kart
KONSERVALASH USULLARI ASOSLARI VA K
Go’sht, sut va parranda mahsulotlar
Fransuz milliy taomlarining o’ziga
Baliq va baliq maxsulotlarini saqla
Оvqatlanish korxonalari turlari va
Xom ashyo hisobi. Xom ashyoni korxo
Ushbu mavzu bo'yicha O'simlik moyla
Tropik o’lkalarda tarqalgan oziq-ov
Sut mikrobiologiyasi
Smenada 4 tonna meva sharbati va 3
Quritish jarayoni texnologik modell
Qayta ishlash korxonasidagi texnolo
POLIZ MEVALARINI YIG’ISH, TASHISH V
Oziq-ovqat yog’lari va mayonez savd
Oziq-ovqat sanoati chiqindilari va
Oziq-ovqat kesish mashinalari
Oziqa qo‘shimchalari va ularni olis
O’RIM-YIG’IM VA SAQLASH TEXNOLOGIYA
Meva-sabzavotlarni quritish maydoni
Maxsulotlarning ko'rinishini, hid v