Telegram kanallarimizda yangiliklar va imkoniyatlarni kuzatib boring.
Foydalanish bo‘yicha foydali qo‘llanmalar va maslahatlar.
Xizmatlardan foydalanish shartlari va qoidalari.
Eng ko‘p so‘raladigan savollarga javoblar.
+998 (91) 008 67 89
Prezentatsiya tayyorlashni aqlli botga topshiring – tez, qulay va samarali.
Biznes rejalar
Taqdimotlar
Kurs ishlari
Diplom ishlari
Referatlar
Mustaqil ishlar
Labaratoriya Ishlari
Audio materiallar
Video materiallar
Tayyor shablonlar
DNK va RNK
10 000 so'm
Biotexnologiyada ishlatiladigan amm
Biotexnologiya sanoatida qo’llanila
Biotexnologiya fanining rivojlanish
Biotexnologik usulda olingan yangi
Biotexnologik tajribalar uchun tanl
BIOLOGIK MAKROMOLEKULALARNI VIZUALI
Atrof muhit biotexnologiyasi fanini
Antikoogulyant ta’sirga ega biopoli
Ҳужайра ва тўқима даражасидаги биол
Ферментлар классификациясиФерментла
Ўзгарувчанлик. Генетикада қўлланила
Полисахаридлар ишлаб чиқариш мақсад
Истеъмол органик кислоталари ишлаб
Гидроидропоника усулида ўстириш шар
БИОТЕХНОЛОГИЯНИНГ ҲОЗИРГИ ЗАМОН БИО
Биологик фаол моддалар. Таъриф. Орг
Ароматизаторлар ва хушбўйликни оши
Yangi meva va rezavorlar to’g’risid
Trаnslyasiyaning аsоsiy bоsqichlаri
Transgen hayvonlar bioreaktor sifat
Tabiiy va sun’iy mahsulotlar
Suv o’tlari biotexnologiyasi
Sut kislotali bijg’ish
Shartli patogen mikroorganizmlar
RNK turlari va uning oqsil biosinte
QIYMATNI OSHIRUVCHI MODDALAR KLASSI
Prokariot va eukariot DNK polemeraz
Parchalanadigan bioplastlar ishlab
Oziq-ovqat biotexnologiyasi rivojla
Oqsillarning kimyoviy xususiyatlari
O’zbekistonda oziq-ovqat sanoati
O’simliklar to’qimalari va ularning
NEYRON TURLARI
Mutatsiya. Oqsil biosintezi
Modifikatsion o’zgaruvchanlikModifi
Mikroorganizmlardan ferment prepara
Mikroorganizmlar morfologiyasi va s
Meva va sabzavotlardan pyure ishlab
Ishlab chiqarish sanoatida biotexno
IMMOBILLANGAN FERMENTLARNI XOSSALAR
Hujayra biologiyasi. Sitologiyaning
hayvonlar seleksiyasi usullari
Go’shtning mikrobiologik tahlili
Gibrid va gibridoma
Genetik injeneriya va biotexnologiy
Gen muhandisligi fermentlari
GATR- reaksiyasi yordamida gripp vi