Telegram kanallarimizda yangiliklar va imkoniyatlarni kuzatib boring.
Foydalanish bo‘yicha foydali qo‘llanmalar va maslahatlar.
Xizmatlardan foydalanish shartlari va qoidalari.
Eng ko‘p so‘raladigan savollarga javoblar.
+998 (91) 008 67 89
Prezentatsiya tayyorlashni aqlli botga topshiring – tez, qulay va samarali.
Biznes rejalar
Taqdimotlar
Kurs ishlari
Diplom ishlari
Referatlar
Mustaqil ishlar
Labaratoriya Ishlari
Audio materiallar
.pptx
OZIQ-OVQAT XAVFSIZLIGI VA QISHLOQ XO‘JALIGINI RIVOJLANTIRISH
7.2 MB
12
15
6 000 so'm
Қишлоқ хўжалиги маҳсулотларини сақлашда совуқ занжир тизимини қўллаш
2.48 MB
18
2 000 so'm
.ppt
Meva va uzumlarni saqlash texnologiyasi
5.94 MB
39
5 000 so'm
Tamakini saqlash va qayta ishlash texnologiyasi
15.55 MB
24
23
4 500 so'm
Mavzu:Sabzavotlarni anomal sovuqdan saqlash usullari
60.37 KB
8
16
.pdf
Venifikator uskunasi
107.82 KB
1
13
30 000 so'm
qizil nordon vinolarni barqaror ligini ta'minlab qadoqlash texnologiyasi
99.72 KB
Toshkent shahar va Toshkent viloyatida gastronomiyaning rivoshlanishi
2.28 MB
11
9 000 so'm
Gastronomik turizmning etnografik turizm bilan bog'liqligi
2.57 MB
10 000 so'm
Gastronomik turizm bo'yicha xalqaro tashkilotlar faoliyati
51.13 KB
2
9
Oʻrik mevasidan Mirobod tayyorlash texnologiyasi
1.11 MB
27
Sabzi sharbati tayyorlash texnologiyasi
365.57 KB
Oʻrik sharbati tayyorlashda texnik kimyoviy nazorat
6.96 MB
28
Bakteriya, achitqi va mog’or zamburug’larining shtammlari qollanilishi. Sut kislotasi bakteriyasining maxsus turlari
492.66 KB
10
8 000 so'm
Oziq-ovqat xavfsizligi: Sun'iy go'sht va o'simlik asosli mahsulotlar
8.46 MB
52
Sut va sut mahsulotlarini ishlab chiqarish texnologiyasi
2.94 MB
111
15 000 so'm
.docx
Don xisobot
365.19 KB
45
26
Parrandachilikda go'sht va tuxum yetishtirish zamonaviy texnologiyalari va qurilmalari
6.09 MB
20
220
Sutning zichligini aniqlash va unga tasir etuvchi faktorlar
10.82 MB
139
Pishloq mahsulotlarini organoleptik baholash
5.84 MB
101
9.44 MB
14
63
3 000 so'm
Oziq-ovqat sanoatida (sut va sut maxsulotlari ishlab chiqarish) mikroorganizmlarning o'rni
11.98 MB
95
Go'sht maxsulotlarida osh tuzi miqdorini aniqlash
8.68 MB
51
Bepul
Makaron mahsulotlari ishlab chiqarish sanoati korxonalari
1.48 MB
75
4 000 so'm
Konserva sanoati korxonalari
3.15 MB
72
Go‘sht sut sanoati korxonlari
2.22 MB
76
7 000 so'm
Sutni qalbakilashtirishga qarshi olib boriladigan tajriba usullari.
32
4.14 MB
41
Go'sht mahsulotlarida osh tuzi miqdorini aniqlash
2.87 MB
64
Mahsulot sifati vauni boshqarish
733.21 KB
42
4.56 MB
96
Go'shtli konserva mahsulotlarining umumiy kislotaliligini aniqlash
11.79 MB
74
Go'shtli konserva mahsulotlarining umumiy kislotaliligini aniqlash.
1.72 MB
56
Oziq-ovqat sohasini davlat tomonidan tartibga solish - oziq- ovqat xavfsizligini ta'minlash asosi mavzusida mustaqil ish
387.5 KB
SUT VA SUT MAHSULOTLARI
4.19 MB
29
Alkagol ishlab chiqarish sanoati hamda ularning ikkilamchi resurslaridan foydalanish
530.22 KB
46
.doc
TILLO DOMOR
99.5 KB
17
91
O`zbek milliy taomlari
3.17 MB
97
3 400 so'm
SANOATDA ISHLAB CHIQARISHNI ILMIY JIHATDAN BOSHQARISHNING UMUMIY MUAMMOLARI
3.91 MB
SIYOSIY MАDАNIYAT, SIYOSIY MАFKURАLАR
56.41 KB
31
O’rta Osiyoning sanoat va qishloq xo’jaligi
7.6 MB
36
19 900 so'm
Oziq-ovqat mikrobiologiyasi tarixi
18.99 MB
12 000 so'm
Sanoat majmuasi potensiali
110.1 KB
Iste’mol mahsulotlarini identifikatsiya qilish ko’rsatkichlari
953.56 KB
Don va don mahsulotlari mustaqil ish
711.67 KB
22
47
3 500 so'm
SALOMATLIK VA KASALLIKDA JINSIY FAKTLAR
6.52 MB
107
Maktabgacha ta’limda sog’lom ovqatlantirish texnologiyasi
134.6 KB
7 500 so'm
QİYOSİY TAHLİL JADVALİ
32.57 KB
114
8 500 so'm